Aktivitetet tona

GARA “KUPA E PAVARËSISË” 2024

Në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, më 10 shkurt, Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës organizoi Garën “Kupa e Pavarësisë 16” me rastin e  përvjetorit të 16-të të Pavarësisë së Kosovës. Presidenti

Lexo më shumë

Kupa “16 Qershori” 2023

10 qershor 2023 Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves ne bashkepunim me Klubin e Shenjetarise Sportive 16. Qershori nga Malisheva, bazuar ne kalendarin e garave per vitin 2023, organizuan dhe

Lexo më shumë

Kupa “Feniks”

6 maj 2023 Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves ne bashkepunim me Klubin e Shenjetarise Sportive Katana nga Obiliqi, bazuar ne kalendarin e garave per vitin 2023, organizuan dhe mbajten

Lexo më shumë
Scroll to Top