Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës

Kush jemi
ne

Bëhu pjesë
e jona!

GARA “KUPA E PAVARËSISË” 2024

Në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, më 10 shkurt, Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës organizoi Garën “Kupa e Pavarësisë 16” me rastin e  përvjetorit të 16-të të Pavarësisë së Kosovës. Presidenti

Lexo më shumë

Misioni jonë

Zhvillimi dhe mbështetja e klubeve të shenjëtarisë sportive në Kosovë, avancimi i shenjëtarisë sportive në Kosovë dhe zbulimi i talentëve të rinj në këtë sport janë qëllimet parësore të kësaj federate.

Nga e kaluara e dhimbshme, drejtë së ardhmes së ndritshme

Kush jemi ne

Historia e Federatës së Shenjëtarisë së Kosovës mishëron vendosmërinë, qëndrueshmërinë dhe fuqinë unifikuese të sportit. Nga fillimet e saj modeste e deri te vlerësimi ndërkombëtar, historia e federatës shërben si një testament frymëzues për potencialin e unitetit, pasionit dhe kërkimit të madhështisë.

Rezultate dhe Rekorde

Ndërkombëtare

Partnerët tonë

Scroll to Top