Aktivitetet tona

Kupa “16. Qershori”

Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves ne bashkepunim me Klubin e Shenjetarise Sportive 16. Qershori nga Malisheva, bazuar ne kalendarin e garave per vitin 2023, organizuan dhe mbajten garen me

Lexo më shumë
Scroll to Top