Aktivitetet tona

Laureatët e vitit 2022

6 mars 2023 Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves te shtunen organizoi ceremonine: Laureatet e vitit 2022 Ne kete ceremoni u shpallen 10 sportistet e vitit, 5 sportist shpresa, punetori,

Lexo më shumë

Licencimi i FShSK-së

6 shkurt 2023 Edhe 6 federata të sportit të licensuara nga MKRS Zëvendësministrja e Sportit, Daulina Osmani, priti sot në takim udhëheqësit e 6 federatave sportive. Pas rekomandimit pozitiv të

Lexo më shumë

Kupa “16. Qershori”

Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves ne bashkepunim me Klubin e Shenjetarise Sportive 16. Qershori nga Malisheva, bazuar ne kalendarin e garave per vitin 2023, organizuan dhe mbajten garen me

Lexo më shumë
Scroll to Top