Njohuri Themelore

ÇFARË DUHET TË DINI PËR SHENJËTARINË?

Shenjëtaria, sport që kërkon saktësi dhe përqendrim, ka qenë një disiplinë kryesore në Lojërat Olimpike dhe është një nga nëntë disiplinat origjinale që u përfshinë në Athinë 1896. Megjithëse qitësit janë kryesisht të pozicionuar në një vend gjatë garave, sporti është gjithsesi sfidues si psiqikisht ashtu edhe fizikisht. “Shikuesi, kur sheh një qitës, ai mendon se nuk është duke […]

ÇFARË DUHET TË DINI PËR SHENJËTARINË? Read More »

CILAT JANË BENEFITET E SHENJËTARISË SPORTIVE?

Pjesëmarrja në aktivitetin e shenjëtarisë sportive ofron benefite të shumta, jo vetëm në aspektin e performancës sportive, por edhe në përmirësimin e shëndetit fizik dhe mendor, si dhe në zhvillimin e disiplinës dhe rritjen e forcës. Me poshtë, mund të lexoni disa nga shumë benefitet që ky sport mund t’ju ofrojë. Qitja e një arme kërkon

CILAT JANË BENEFITET E SHENJËTARISË SPORTIVE? Read More »

Scroll to Top