Shpërndaje:

Mbahet gara e shenjëtarisë sportive Kupa “Tahir Çitaku”

1 prill 2023

Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves ne nderim te jetes dhe vepres se ish pjestarit te UÇK-se, ish pjastarit te Policise se Kosoves dhe ish garuesit te Shenjetarise Sportive te Kosoves, sot organizoj garen Kupa” Tahir Çitaku”

Rezultatet e arritura:

Ne kategorine SERIKE

……………..

PIONERET

Disiplina: Pushke serike Meshkuj:

Vendi i pare, Dielli Avdiu nga K.SH. “Katana” me 142 rrathe,

Vendi i dyte, Lekë Nela nga K.SH. Zenel Hajdini me 132 rrathe,

Vendi i trete, Leon Sopjani nga K.SH. “Katana” me 91 rrathe.

………………

SENIORET:

Disiplina Pushke serike Meshkuj:

Vendi i pare, Yllnor Mala nga K.SH. “Besim Mala MURRIZI” me 150 rrathe,

Vendi i dyte, Arian Xhemajli nga K.SH. “Besim Mala MURRIZI” me 138 rrathe,

Vendi i trete, Hekuran Sejfullahu nga K.SH. “Zenel Hajdini” me 123 rrathe.

Disiplina Pushke serike Femra:

Vendi i pare, Dhurata Ibrahimi nga K.SH. “Katana” me 162 rrathe,

Vendi i dyte, Mirsade Kuliqi nga K.SH. “Besim Mala MURRIZI” me 142 rrathe,

Vendi i trete, Zana Destani nga K.SH. “Katana” me 131 rrathe.

Ne kategorit STANDARDE:

……………….

PIONERET

Disiplina: Pushke standarde meshkuj:

Vendi i pare: Dris Sejdiu nga K.SH. “Katana” me 584.6 rrathe

JUNIORET

Disiplina: Pushke standarde meshkuj:

Vendi i pare: Ndriçim Raci nga K.SH. “Katana” me 579.9 rrathe,

Vendi i dyte: Edonit Telaku nga K.SH. “16. Qershori” me 571.4 rrathe,

Vendi i trete: Valmir Gllareva nga K.SH. “Besim Mala MURRIZI” me 551.4 rrathe.

SENIORET

Disiplina: Pushke standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Drilon Ibrahimi nga K.SH. “Polici” me 617 rrathe,

Vendi i dyte, Petrit Abdyli nga K.SH. “Zenel Hajdini” me 603.6 rrathe.

Vendi i trete, Arbnor Berisha nga K.SH. “16. Qershori” me 566.8 rrathe,

Disiplina: Pushke satndarde Femra:

Vendi i pare, Urata Rama Gagica nga K.SH. “Anamorava” me 588.0rrathe,

Vendi i dyte: Lenda Blakqori nga K.SH. “Zenel Hajdini” me 524.3 rrathe.

Disiplina: Pistolete standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Nexhat Sahiti nga K.SH. “Katana” me 572 rrathe,

Vendi i dyte, Safet Vehapi nga K.SH. “Polici” me 515 rrathe.

Klubi me i suksesshem u shpall K.SH. “Katana” nga Obiliqi

Shpërndaje

Scroll to Top