Shpërndaje:

Licencimi i FShSK-së

6 shkurt 2023

Edhe 6 federata të sportit të licensuara nga MKRS

Zëvendësministrja e Sportit, Daulina Osmani, priti sot në takim udhëheqësit e 6 federatave sportive.

Pas rekomandimit pozitiv të Komisionit për licencim në kuadër të Ministrisë së Sportit, i janë dorëzuar zyrtarisht licencat për ushtrimin e veprimtarisë Federatës Skitare, Federatës së Tenisit, Federatës së Boksit, Federatës së Shenjëtarisë, Federatës së Autosportit dhe Federatës Muaythai.

Përgëzime dhe suksese për të gjitha federatat në veprimtarinë e tyre.

Shpërndaje

Scroll to Top