Shpërndaje:

Laureatët e vitit 2022

6 mars 2023

Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves te shtunen organizoi ceremonine: Laureatet e vitit 2022

Ne kete ceremoni u shpallen 10 sportistet e vitit, 5 sportist shpresa, punetori, referi dhe gjyqtari i vitit.

Sportistet e vitit:

– Nexhat Sahiti, KSHS “Katana” sportisti i pare,

– Drilon Ibrahimi, KSHS “Polici” sportisti i dyte,

– Petrit Abdyli, KSHS “Zenel Hajdini” sportisti i trete,

– Urata Rama Gagica, KSHS “Anamorava” vendi i katert,

– Fehmi Telaku, KSHS “16. Qershori” vendi i peste,

– Diellza Lluga, KSHS “Dardania” vendi i gjashte,

– Mergim Mazreku, KSHS “ 16. Qershori” vendi i shtate,

– Endrit Hazrolli, KSHS “Katana” vendi i tete,

– Lenda Blakqori, KSHS “Zenel Hajdini” vendi i nente

– Arbnor Berisha, KSHS “16. Qershori” vendi i dhjete.

Ne kategorin Shpresa:

– Ndriçim Raci, KSHS “Katana” shpresa e pare e vitit,

– Edonit Telaku, KSHS “16. Qershori” shpresa e dyte e vitit,

– Dris Sejdiu, KSHS “Katana” shpresa e trete e vitit,

– Zana Destani, KSHS “Katana” shpresa e katerte e vitit,

– Erika Matoshi, shpresa e peste e vitit.

Punetori i vitit: Lulzim Mala, KSHS “Besim Mala-MURRIZI”

Trjneri i vitit: Afrim Hajdari, KSHS “Zenel Hajdini”

Gjyqtari i vitit: Haki Berisha, KSHS “Polici”

Shpërndaje

Scroll to Top