Shpërndaje:

Kupa Besim Mala – Murrizi 2023

22 prill 2023

Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves, ne bashkpunim me Klubin e Shenjetarise Sportive “Besim Mala- MURRIZI” nga Drenasi, ne nderim te jetes dhe vepres se komandantit te njesise speciale “Tigrat e Zi” te UÇK-se, organizuan dhe mbajten garen me te njejtin emer Kupa “Besim Mala-MURRIZI” 2023

Rezultatet e arritura:

Ne kategorine SERIKE

……………..

PIONERET

Disiplina: Pushke serike Pioner Meshkuj,

Vendi i pare, Dielli Avdiu nga K.SH. “Katana” me 133 rrathe,

Vendi i dyte, Leon Sopjani nga K.SH. “Katana” me 131 rrathe,

Vendi i trete, Erion Berisha nga K.SH. “Hajvalia” me 107 rrathe.

………………

JUNIORET

Disiplina pushke serike Junior Meshkuj,

Vendi i pare: Yllnor Mala nga K.SH. “Besim Mala-Murrizi” me 149 rrathe,

Vendi i dyte: Arian Xhemajli nga K.SH. “Besim Mala-MURRIZI” me 126 rrathe,

Vendi i trete: Olt Matoshi nga K.SH. “Dardania” me 120 rrathe.

Disiplina pushke serike Junior Femra,

Vendi i pare: Dhurata Ibrahimi nga K.SH. “Katana” me 109 rrathe.

………………

SENIORET:

Disiplina Pushke serike Senior Meshkuj:

Vendi i pare, Sabri Krasniqi nga K.SH. “Dardania” me 125 rrathe,

Disiplina Pushke serike Senior Femra:

Vendi i pare: Mirsade Kuliqi nga K.SH. “Besim Mala-MURRIZI” me 150 rrathe,

Vendi i dyte: Zana Destani nga K.SH. “Katana” me 125 rrathe,

Vendi i trete: Mihane Krasniqi nga K.SH. “Dardania” me 115 rrathe.

Ne kategorit STANDARDE:

………………..

PIONERET

Disiplina, Pushke standarde Pioner Meshkuj,

Vendi i pare: Dris Sejdiu nga K.SH. “Katana” me 566.4 rrathe.

Disiplina, Pushke standarde Pioner Femra,

Vendi i pare: Erika Matoshi nga K.SH. “Dardania” me 530.5 rrathe.

…………………

JUNIORET

Pushke standarde Junior Meshkuj,

Vendi i pare: Ndriçim Raci nga K.SH “Katana” me 581 rrathe.

………………..

SENIORET

Pushke standarde Senior Femra,

Vendi i pare: Urata Rama Gagica nga K.SH. “Anamorava” me 583.3 rrathe,

Vendi i dyte: Diellza Lluga nga K.SH. “Dardania” me 541.5 rrathe.

……………….

SENIORET

Disiplina: Pushke standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Drilon Ibrahimi nga K.SH. “Polici” me 616.3 rrathe,

Vendi i dyte, Petrit Abdyli nga K.SH. “Zenel Hajdini” me 600.2 rrathe,

Vendi i trete, Lorik Mirdita nga K.SH. “Dardania” me 562.6 rrathe.

Disiplina: Pistolete standarde Senior Meshkuj,

Vendi i pare, Nexhat Sahiti nga K.SH. “Katana” me 571 rrathe,

Vendi i dyte, Haki Raci nga K.SH. “Katana” me 523 rrathe,

Klubi me i suksesshem u shpall K.SH. “Katana” nga Obiliqi.

Shpërndaje

Scroll to Top