Shpërndaje:

Kupa “16. Qershori”

Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves ne bashkepunim me Klubin e Shenjetarise Sportive 16. Qershori nga Malisheva, bazuar ne kalendarin e garave per vitin 2023, organizuan dhe mbajten garen me emer Kupa “16. Qershori”, ne shenim te dites se Çlirimit dhe dites se Deshmoreve te Komunes se Malisheves.

Rezultatet e arritura:

Ne kategorine SERIKE

……………..

PIONERET

Disiplina: Pushke serike Meshkuj:

Vendi i pare, Yllnor Mala nga K.SH. Besim Mala “Murrizi” me 169 rrathe,

Vendi i dyte, Dielli Avdiu nga K.SH. “Katana” me 146 rrathe,

Vendi i trete, Leon Sopjani nga K.SH. “Katana” me 139rrathe.

Pushke serike Femra:

Vendi i pare, Dhurata Ibrahimi nga K.SH “Katana” me 154 rrathe.

………………

JUNIORET

Pushke serike Meshkuj,

Vendi i pare, Arian Xhemaili K.SH Besim Mala “Murrizi” me 126 rrathe,

Vendi i dyte, Blenart Gashi nga K.SH “Hajvalia” me 119 rrathe,

Vendi i trete, Erion Berisha nga K.SH “Hajvalia” me 108 rrathe.

………………

SENIORET:

Disiplina Pushke serike Meshkuj:

Vendi i pare, Endrit Tahiraj nga K.SH. Besim Mala “Murrizi” me 138 rrathe,,

Vendi i dyte, Dren Maloku nga K.SH. “Polici” me 131 rrathe,

Vendi i trete, Kremtim Gashi nga K.SH. “Katana” me 100 rrathe.

Pushke serike Femra,

Vendi i pare, Mirsade Kuliqi nga K.SH Besim Mala “Murrizi” me 121 rrathe,

Vendi i dyte, Mihane Kosumi nga K.SH “Dardania” me 111 rrathe.

Ne kategorit STANDARDE:

………………..

PIONERET

Pushke standarde Meshkuj,

Vendi i pare, Dris Sejdiu nga K.SH “Katana” me 594.5 rrathe (rekord personal dhe shtetror per grupmoshat Pioner)

………………..

JUNIORET

Pushke standarde Meshkuj,

Vendi i pare, Ndriçim Raci nga K.SH “Katana” me 589.4 rrathe,

Vendi i dyte, Edonit Telaku nga K.SH “16. Qershori” 585.5 rrathe

……………….

SENIORET

Disiplina: Pushke standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Drilon Ibrahimi nga K.SH. “Polici” me 614.8 rrathe,

Vendi i dyte, Lorik Mirdita nga K.SH. “Dardania” me 556.2 rrathe,

Vendi i trete, Arbnor Berisha nga K.SH. “16. Qershori” me 554.5 rrathe.

Disiplina: Pushke standarde Femra:

Vendi i pare, Urata Rama Gagica nga K.SH. “Anamorava” me 602.7rrathe.

Disiplina: Pistolete standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Nexhat Sahiti nga K.SH. “Katana” me 567 rrathe,

Klubi me i suksesshem u shpall K.SH. “Katana” nga Obiliqi.

Shpërndaje

Scroll to Top