Shpërndaje:

Kampionati ne Shenjetari Sportive 2023

Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves ne baze te Kalendarit te garave ka organizuar dhe mbajtur Kampionatin ne Shenjetari Sportive 2023.

Rezultatet e arritura:

Ne kategorine SERIKE

……………..

PIONERET

Disiplina: Pushke serike Meshkuj:

Vendi i pare, Yllnor Mala nga K.SH. Besim Mala “Murrizi” me 162 rrathe,

Vendi i dyte, Diell Avdiu nga K.SH. “Katana” me 149 rrathe,

………………

SENIORET:

Disiplina Pushke serike Meshkuj:

Vendi i pare, Nobel Derguti nga K.SH. “Besim Mala Murrizi” me 134 rrathe,

Vendi i dyte, Olti Matoshi nga K.SH. “Dardania” me 133 rrathe,

Vendi i trete, Arian Xhemaili nga K.SH. “Besim Mala Murrizi” me 111 rrathe.

Disiplina Pushke serike Femra:

Vendi i pare, Dhurata Ibrahimi nga K.SH. “Katana” me 151 rrathe,

Vendi i dyte, Zana Destani nga K.SH. “Katana” me 144 rrathe,

Vendi i trete, Mihane Kosumi nga K.SH. “Dardania” me 127 rrathe.

Ne kategorit STANDARDE:

………………..

PIONERET

Disiplina: Pushke standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Dris Sejdiu nga K.SH. “Katana” me 577.4 rrathe

……………….

SENIORET

Disiplina: Pushke standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Drilon Ibrahimi nga K.SH. “Polici” me 616.1 rrathe,

Vendi i dyte, Petrit Abdyli nga K.SH. “Zenel Hajdini” me 606.1 rrathe,

Vendi i trete, Ndriçim Raci nga K.SH. “Katana” me 592.5 rrathe.

Disiplina: Pushke standarde Femra:

Vendi i pare, Urata Rama Gagica nga K.SH. “Anamorava” me 586.2 rrathe,

Vendi i dyte, Erika Matoshi nga K.SH. “Dardania” 566.9 rrathe,

Vendi i trete, Lenda Blakqori nga K.SH. “Zenel Hajdini” me 533.6 rrathe.

Disiplina: Pistolete standarde Meshkuj:

Vendi i pare, Nexhat Sahiti nga K.SH. “Katana” me 572 rrathe,

Vendi i dyte, Haki Raci nga K.SH. Katana me 519 rrathe,

Vendi i trete, Sabri Krasniqi nga K.SH. “Dardania” me 484 rrathe.

Klubi me i suksesshem u shpall K.SH. “Katana” nga Obiliqi

Shpërndaje

Scroll to Top