Shpërndaje:

Ka përfunduar gara ISSF Grand Prix Osijek, Kroaci

23 janar 2023

Garuesit tane kane arritur rezultate si ne vijim:

Drilon Ibrahimi, pushke 10m, me 612.8 rrathe, 42/45;

Petrit Abdyli, pushke 10m, me 595.2 rrathe, 45/45, dhe

Malbora Ymeri pistolete 10m, me 526 rrathe, 41/41.

Shpërndaje

Scroll to Top