Shpërndaje:

Gara “Kupa e Pavarësisë 15”

13 shkurt 2023

Ne shenim te pervjetorit te 15-te, te  Pavaresise se Kosoves, Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves organizoi garen “Kupa e Pavaresise 15”.

Pjese e gares ishin 13 sportist me te mire nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia e veriut dhe Mali i Zi. Delegacionet e shteteve pjesemarrese perfaqesoheshin nga Presidentet dhe Sekretaret.

Garen e hapi Presidenti i FSHSK-se, z. Gezim Hazrolli, me nje fjale rasti garen e nderoi Presidenti i KOK-ut, z. Ismet Krasniqi, ndersa me rastin e shpalljes se me te mireve permes lidhjes virtuale te pranishmit i pershendeti vet Presidenti i ISSF-se, z.Luciano Rossi.

Rezultatet e arritura:

Pistolet femra,

Vendi i pare: Aida Mustafaj -ALB, me 535, rrathe,

Vendi i dyte: Veronika Velkovska-MKD, me 529 rrathe,

Vendi i trete: Jelena Pantovic-MNE, me 526 rrathe.

Pistolet meshkuj,

Vendi i pare: Borjan Brankovski-MKD, me 568 rrathe,

Vendi i dyte: Nexhat Sahiti-KOS, me 564 rrathe,

Vendi i trete: Zeljko Milickovic-MNE, me 560 rrathe,

Vendi i katërt: Agim Ramo-ALB, me 553 rrathe.

Pushke femra,

Vendi i pare: Kristina Anxhara-ALB, me 609.2 rrathe,

Vendi i dyte: Marija Cervenkovska-MKD, me 606 rrathe,

Vendi i trete: Urata Rama Gagica-KOS, me 588.9 rrathe.

Pushke meshkuj,

Vendi i pare: Drilon Ibrahimi-KOS, me 609 rrathe,

Vendi i dyte: Nikola Blazevski-MKD, me 599.5 rrathe,

Vendi i trete: Ilian Lati-ALB, me 584.5 rrathe.

Ne kategorin jashte konkurence ishin keto rezultatete:

Pistolete meshkuj,

Vendi i pare: Haki Raci nga klubi Katana me 527 rrathe,

Vendi i dyte: Safet Vehapi nga klubi Polici me 511 rrathe,

Vendi i trete: Norik Jashari nga klubi Katana me 499 rrathe.

Pushke femra,

Vendi i pare: Diellza Lluga nga klubi Dardania me 557.2 rrathe,

Vendi i dyte: Erika Matoshi nga klubi Dardania me 540.8 rrathe.

Pushke meshkuj,

Vendi i pare: Petrit Abdyli nga klubi Zenel Hajdini me 596.4 rrathe,

Vendi i dyte: Arbnor Berisha nga klubi 16. Qershori me 575 rrathe,

Vendi i trete: Edonit Telaku nga klubi 16.Qershori me 573.3 rrathe,

Vendi i katerte: Lorik Mirdita nga klubi Dardania me 561.3 rrathe,

Vendi i peste: Ndriçim Raci nga klubi Katana me 558.4 rrathe,

Vendi i gjashte: Dris Sejdiu nga klubi Katana me 538 rrathe,

Vendi i shtate: Endrit Hazrolli nga klubi Katana me 496.6 rrathe,

Vendi i tete: Valmir Gllareva nga klubi Besim Mala MURRIZI me 482 rrathe.

Shpërndaje

Scroll to Top