Shpërndaje:

Gara e përvitshme Kupa “Adem Jashari”

5 mars 2023

Ne shenim te pervjetorit te “Epopese se UÇK-se” Federata e Shenjetarise Sportive e Kosoves organizoi garen e pervitshme Kupa “Adem Jashari”.

Me rastin e shpalljes se me te mireve, kete ngjarje sportive e madheshtuan me prezencen e tyre kampionet e boksit Robin Krasniqi, Shefat Isufi, sponsori dhe organizatori i ngjarjes ne Audi Dome München, Burim Hazrolli dhe gazetari Berat Miftari.

Rezultatet e arritura

Ne kategorine SERIKE

PIONERET

Disiplina Pushke serike Pioner, Meshkuj:

Vendi i pare, Leon Sopjani nga K.SH. “Katana” me 82 rrathe,

Vendi i dyte, Nobel Derguti nga K.SH. “Besim Mala- MURRIZI” me 79 rrathe.

Vendi i trete, Jon Neziri nga K.SH. “Besim Mala- MURRIZI” me 41 rrathe.

……………..

SERIKE SENIORET

Disiplina: Pushke serike Senior, Femra:

Vendi i pare, Mirsade Kuliqi nga K.SH. “Besim Mala-MURRIZI” me 124 rrathe,

Vendi i dyte, Amra Xhaferi nga K.SH. “Katana ” me 85 rrathe,

Disiplina: Pushke serike Senior, Meshkuj:

Vendi i pare, Mergim Mazreku nga K.SH. “16. Qershori” me 154 rrathe,

Vendi i dyte, Yllnor Mala nga K.SH. “Besim Mala-Murrizi” me 146 rrathe.

Vendi i trete, Hekuran Sejfullahu nga K.SH. “Zenel Hajdini” me 125 rrathe.

Ne kategorit STANDARDE:

……………….

PIONERET

Disiplina: Pushke standarde Pioner meshkuj:

Vendi i pare: Dris Sejdiu nga K.SH Katana me 568.8 rrathe,

Disiplina: Pistolete Pioner meshkuj,

Vendi i pare, Norik Jashari nga K.SH. Katana me 471 rrathe.

JUNIORET

Disiplina: Pushke standarde Junior, meshkuj,

Vendi i pare: Ndriçim Raci nga K.SH. “Katana” me 584.5 rrathe,

Vendi i dyte: Edonit Telaku nga K.SH. “16 Qershori” me 572.5 rrathe,

Vendi i trete: Lorik Mirdita nga K.SH “Dardania” me 549.3 rrathe,

SENIORET

Disiplina: Pushke standarde Senior, femra,

Vendi i pare: Urata Rama Gagica nga K.SH. “Anamorava” me 591.4 rrathe.

Vendi i dyte: Diellza Lluga nga K.SH. “Dardania” me 545.2 rrathe,

Vendi i trete: Lenda Blakqori nga K.SH Zenel Hajdini me 540.5 rrathe.

Disiplina: Pushke standarde Senior, Meshkuj:

Vendi i pare, Drilon Ibrahimi nga K.SH. “Polici” me 614.1 rrathe,

Vendi i dyte, Petrit Abdyli nga K.SH. “Zenel Hajdini”, me 605.6 rrathe,

Vendi i trete, Arbnor Berisha nga K.SH. “16. Qershori” , me 561.7 rrathe.

Disiplina: Pistolete standarde Senior, Meshkuj:

Vendi i pare, Nexhat Sahiti i K.SH. “Katana”, me 570 rrathe,

Vendi i dyte,  Haki Raci nga K.SH. “Katana” me 526 rrathe,

Vendi i trete, Safet Vehapi nga K.SH. “Polici” me 506 rrathe.

Klubi me i suksesshem u shpall K.SH. “Katana”nga Obiliqi.

Shpërndaje

Scroll to Top