November 10, 2023

Fitore e Mrekullueshme: Kosova arrin sukses në garat e shenjëtarisë sportive

Në botën e shënjëtarisë sportive, fitoret janë arritje të jashtëzakonshme që i shpërblejnë sportistët dhe vendet e tyre me krenari dhe lavdi. Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës (FSHSK) është një organizatë e përkushtuar që promovon dhe zhvillon sportin e shenjëtarisë në Kosovë. Fituam me pasion dhe përkushtim Në këtë kampionat ndërkombëtarë, ku sportistët nga […]

Fitore e Mrekullueshme: Kosova arrin sukses në garat e shenjëtarisë sportive Read More »

Pse të antarësohi në Klubet e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës?

Sporti është më shumë se një aktivitet fizik – ai është një mënyrë e jetesës. Në Kosovë, Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës (FSHSK) ka bërë një punë të jashtëzakonshme në promovimin dhe zhvillimin e sportit të shenjëtarisë. Për ata që janë të përfshirë në këtë sport dhe janë anëtarë të FSHSK-së, ka avantazhe dhe

Pse të antarësohi në Klubet e Shenjëtarisë Sportive të Kosovës? Read More »

Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës: Një Histori e Suksesit dhe Pasionit Sportiv

Sporti është një pjesë integrale e identitetit të një kombi. Në Kosovë, shenjëtarisë sportive i është kushtuar një vëmendje eveçantë, dhe Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës (FSHSK) ka qenë përgjegjëse për zhvillimin dhe promovimin e këtij sporti në nivel vendas dhe ndërkombëtar. Historiku i FSHSK-së Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës është vazhdimësi e

Federata e Shenjëtarisë Sportive e Kosovës: Një Histori e Suksesit dhe Pasionit Sportiv Read More »

Scroll to Top